INFRASTRUKTURA, TECHNOLOGICKÉ CELKY

IMPROMAT-COMPUTER patří k předním společnostem v ČR v oblasti návrhu architektury a realizace komplexních dodávek technologických infrastrukturních celků ICT, hybridních scénářů, cloudových řešení a servisních a systémových služeb.

V rámci dodávek infrastruktury se zaměřuje především na následující oblasti:

  • Komplexní služby v oblasti řešení a dodávek infrastrukturních celků ICT: Servery, storage, sítě, koncové body
  • Monitoring infrastruktury ICT
  • Management infrastruktury ICT
  • Hyperkonvergované infrastruktury
  • Hybridní scénáře propojení on premise a cloudu

 

IMPROMAT-COMPUTER disponuje zkušeným týmem certifikovaných technických specialistů, odborníků a projektových manažerů, který je schopen zajistit úspěšnou realizaci dodávky infrastruktury a technologického celku. Zkušený tým má za sebou řadu projektů technologických celků dodávaných do bankovního sektoru, finančních společností, pojišťovnictví, utility, průmyslu, telekomunikačnímu segmentu, médiím a veřejné a státní správy.

V oblasti spolupráce s vendory v rámci technologických infrastrukturních celků ICT, hybridních scénářů, cloudových řešení se dlouhodobě IMPROMAT-COMPUTER řadí mezi nejúspěšnější dodavatele jejich produktů se schopností nabídnout kompletní předprodejní i poprodejní podporu. To je výchozím předpokladem k úspěšné realizaci sofistikovaných řešení s vysokou úrovní poskytovaných služeb u našich zákazníků.