PROFIL

MPROMAT-COMPUTER s.r.o. je významným poskytovatelem infrastrukturních služeb v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT). Profesionálně řeší veškeré standardní i individuální požadavky zákazníků na informační a komunikační technologie od návrhu řešení, realizaci, až po provoz, správu, obnovu či úplný outsourcing. Na trhu působí již od roku 1992.

IMPROMAT-COMPUTER se zaměřuje především na následující oblasti:

  • Systémových a servisních služeb a outsourcingu
  • Systémové, aplikační a HW/SW infrastruktury
  • Konsolidace, virtualizace a „cloud computingu“
  • Platformy pro kontejnerizaci aplikací
  • Platformy pro streamování dat (Apache Kafka)
  • Týmové spolupráce v prostředí M365 a O365
  • Kybernetické bezpečnosti
  • Multilicenčního poradenství, správy softwarových aktiv

 

V rámci služeb a řešení se opírá o strategická a dlouhodobá partnerství s nejvýznamnějšími výrobci infrastrukturních technologií a cloudových řešení (HPE Gold Partner, HP First Platinum, IBM Silver Business Partner, Microsoft Gold Competency Partner, Red Hat Advanced Business Partner, VMware Advanced Partner…) V současnosti zaměstnává více než 110 pracovníků.

IMPROMAT-COMPUTER má zavedený systém řízení jakosti dle normy ČSN ISO 9001:2016 pro prodej a zajištění projektů komplexních dodávek a servisu informačních technologií, systém managementu bezpečnosti informací dle normy ČSN EN ISO/IEC 27001:2014 a systém managementu služeb v oblasti ICT dle normy ISO/IEC 20000-1:2018. Je tak zajištěna dlouhodobá vysoká odbornost, standardizovaná kvalita a bezpečnost informací.

Hlavní sídlo společnosti IMPROMAT-COMPUTER se nachází ve Zlíně. Zde se soustředí vedení firmy, centrální servisní dispečink a hlavní obchodně technická kancelář. Pro poskytování systémových a servisních služeb zejména pro oblast Čechy se využívá druhé centrum obchodně technická kancelář se sídlem v hlavním městě Praze. Služby a servis přímo na místě u zákazníků zajišťují vlastní technické kanceláře pokrývající plošně území České republiky.

Firemní profil v pdf formátu ke stažení